هزینه کاشت مو به چه عواملی بستگی دارد؟ ( روش کاشت، تجربه پزشک و …)

تاریخ 21 آبان 1402

آیا از درمان‌های خانگی گرفته تا داروهای گران قیمت و وقت‌گیر برای جلوگیری از ریزش موهایتان استفاده كرده‌ايد، اما بی‌فایده بوده؟ ریزش مو می‌تواند باعث اضطراب اجتماعی، ناامیدی و در مواردی منجر به افسردگی شود. اکثر محصولات راه حل‌های کوتاه مدتی را ارائه می‌دهند و در بیشتر مواقع تاثیر آن‌ها کمتر از حد انتظار ماست. کاشت مو یکی از قابل اطمینان‌ترین روش‌ها برای افزایش رشد مو است. اما هزینه آن بسیار بالا است. اکثر افراد موافقند که این روش نه تنها به بازیابی مو بلکه به بازيابي اعتماد به نفس نیز کمک می‌کند. ما در این مقاله در مورد هزینه‌های کاشت مو و روش‌های مختلف موجود و گزینه‌های جایگزین آن صحبت می‌کنیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی هزینه ی کاشت مو، مشاوره جهت روش های مختلف کاشت و یا برای رزرو نوبت در کلینیک رازی میتوانید با شماره تلفن 02145379 تماس حاصل فرمایید.

 

 

هزینه کاشت مو چقدر است؟


کاشت موهزینه کاشت مو بسته به نوع عمل می‌تواند متفاوت باشد. دو روش محبوب برای کاشت مو وجود دارد كه شامل FUE (استخراج واحد فولیکولی) یا FUT ( پیوند واحد فولیکولار) است. روش FUT ممکن است ارزان‌تر از FUE باشد. اما جراح تعیین می‌کند که کدام روش برای شما مناسب‌تر است.

 

 

عوامل مختلفی در هزینه کاشت مو تأثیرگذار است:


درجه طاسی

هزینه کاشت مو به شدت طاسی مربوط است. اگر ریزش موی شما شدید است، تعداد گرافت‌های مورد نیاز افزایش می‌یابد و این امر بر هزینه درمان شما تأثیر می‌گذارد.
هرچه ناحیه طاس بزرگتری داشته باشید، به تعداد گرافت بیشتری نیاز خواهید داشت. توجه داشته باشید که استفاده از تعداد زیاد پیوند فقط برای رسیدن به هدف عمل جراحی کاشت مو انجام می‌شود. تعداد گرافت در هزینه کاشت مو تأثیر دارد. درجه طاسی شما تعداد پیوندهای مورد نیاز برای پوشاندن منطقه طاسی و نوع کاشت مو را تعیین می‌کند.

در دسترس بودن پیوند اهدا کننده

برای جراحی کاشت مو، فولیکول‌های مو از پشت سر برداشته می‌شوند. اما اگر به اندازه کافی فولیکول‌های موی سالم در پشت سر خود ندارید، پزشک می‌تواند آن‌ها را از سایر قسمت‌های بدن شما خارج کند، مانند سینه یا ریش. اما برداشتن مو از این نواحی بدن دشوار و وقت‌گیر است و این می‌تواند باعث افزایش هزینه کاشت مو شود.

تجربه جراح

کاشت مو تکنیکی است که به سطح بالایی از تجربه و توانایی نیاز دارد. در نتیجه یک جراح ماهر و آگاه می‌تواند هزینه‌های بالاتری را نسبت به سایرین دریافت کند. جراح می‌داند که چگونه از ابزارهای جراحی استفاده کند و چگونه فولیکول‌های کامل مو را بيرون بياورد و کاشت را انجام دهد.
اگر یک جراح بیش از 5 سال تجربه کاشت مو داشته باشد، قطعا بیمارهای مختلفی را درمان کرده است که باعث افزایش توانایی‌های وی شده است و به او در مدیریت موارد پیچیده و دستیابی به نتایج بهتر کمک می‌کند.
در نتیجه یک جراح بسیار ماهر و حرفه‌ای می‌تواند تضمین کند که بهترین نتایج برای شما حاصل شود. هرچند این فاکتور نقش بسزایی در تصمیم‌گیری در مورد هزینه کاشت موی شما دارد.

 

 

محل درمان

محل درمان (خواه در یک کشور خاص باشد و یا حتی یک منطقه سطح بالا) نیز بر میزان هزینه کاشت مو تأثیر می‌گذارد. هزینه درمان از مکانی به مکان دیگر متفاوت است و مهم است که قبل از انجام کاشت مو در مورد نرخ محلی و محدوده قیمت متوسط تحقیق کنید.

حال بیایید نگاهی به انواع مختلف روش‌های کاشت مو بیندازیم.

انواع مختلف کاشت مو

 

 


بسته به الگوی رشد مو، میزان ریزش و سابقه ریزش مو یکی از روش‌های شرح داده شده در زیر به شما توصیه می‌شود. پزشک سابقه پزشکی، سلامت جسمی و عوامل خطر شما را ارزیابی می‌کند تا تعیین کند که کدام روش برای شما مناسب است.

FUT روش پیوند واحد فولیکولی یا روش نواری

وقتی پوست سر کاملاً تمیز می‌شود، جراح نوارهایی از فولیکول‌های موی شما را پیوند می‌زند تا به دست‌یابی به ظاهری کامل‌تر و طبیعی‌تر کمک کند. این روش نیاز به برش دادن پوست ناحیه اهداکننده دارد که با بخیه بسته می‌شود. بخیه‌ها معمولاً پس از 7-10 روز پس از جراحی برداشته می‌شوند. این روش تحت بی‌حسی موضعی انجام می‌شود و در مقایسه با روش FUE ارزان‌تر است، اما به دوره نقاهت بیشتری نیاز دارد.

FUE استخراج یا پیوند واحد فولیکولی

در این روش با ایجاد برش‌های ریز در سر و استفاده از سوزن، فولیکول‌های مو به صورت تک به تک و جداگانه پیوند می‌خورند. این کار وقت‌گیر است و به قرار دادن چند صد هزار فولیکول روی پوست با دقت بالا احتیاج دارد. به طور کلی این نوع کاشت مو بسته به تعداد فولیکول‌های استخراج شده و پیوند شده، 4-5 ساعت طول می‌کشد. بسته به نیاز مشتری، کاشت مو از این طریق ممکن است چندین جلسه طول بکشد.
صرف نظر از تکنیکی که انتخاب می‌کنید، باید دوره‌ای را برای بهبودی بعد از عمل برای خود در نظر بگیرید.

 

 

دوره نقاهت کاشت مو چقدر است؟


دوره نقاهت کاشت مو بسته به نوع تکنیک کاشت استفاده شده، تعداد پیوندها و منطقه کاشت از فردی به فرد دیگر متفاوت است. ممکن است 9 ماه طول بکشد تا ریشه مو شروع به رشد کند. ممکن است در ابتدا ریزش مو داشته باشید اما موها دوباره به آرامی رشد می‌کنند. برای دستیابی به بهترین نتیجه ممکن است مراجعه منظم به پزشک ضروری باشد. برای بهبودی بعد از عمل جراحی کاشت مو باید صبور باشید. زخم‌ها در عرض چند ماه بهبود می‌یابند و توسط موهای شما پوشانده می‌شوند، بنابراین به راحتی دیده نمی‌شوند.
دوره نقاهت برای بهبودی پس از جراحی مهم است. بهتر است از هزینه‌های پنهانی که ممکن است برای مراقبت بعد از جراحی نیاز داشته باشید، مطلع باشید.

هزینه‌های احتمالی بعد از جراحی کاشت مو


ممکن است احساس درد، تورم و احساس کشیدگی روی پوست سر خود داشته باشید. هزینه پانسمان و بانداژ بعلاوه داروهای بعد از جراحی مانند داروهای ضد التهاب یا درد را نیز باید در نظر بگیرید.
از آنجا که خونریزی و عفونت بعد از جراحی کاشت مو امری عادی است، ممکن است آنتی بیوتیک‌ها نیز به هزینه‌های درمان شما اضافه شوند.
برای دستیابی به ظاهر نهایی ممکن است چندین جلسه ديگر نیاز باشد که می‌تواند هزینه احتمالی درمان شما را افزایش دهد.
هر روش جراحی با خطرات و عوارضی همراه است. این امر در مورد کاشت مو نیز صادق است. برای دانستن بیشتر درباره این روش زیبایی ادامه مطلب را بخوانید.

خطرات و عوارض


خطرات ناشی از کاشت مو شامل موارد زیر است:

  • شایع‌ترین خطر مرتبط با چنین روش‌هایی عفونت است. در چنین مواردی آنتی بیوتیک پس از جراحی تجویز می‌شود.
  • کاشت مو می‌تواند باعث التهاب شود. علائم التهاب شامل قرمزی، خارش و تحریک پوست سر است. استفاده از داروهای ضد التهاب می‌تواند خارش را تسکین داده و پوست سر را آرام کند.
  • داروهای ضد درد پس از کاشت با از بین رفتن اثرات بی‌حسی تجویز می‌شوند. عوارض استفاده از بی‌حسی شامل حالت تهوع، استفراغ، لرز، گیجی و گلو درد است.
  • یک عارضه جدی که می‌تواند پس از کاشت مو ایجاد شود، آسیب عصبی است که منجر به از دست دادن دائمی احساس می‌شود. بنابراین انتخاب یک جراح باتجربه و ماهر بسیار مهم است.
  • واکنش‌های آلرژیک ناشی از بیهوشی نادر است اما می‌تواند کشنده باشد. قبل از انجام عمل کاشت مو باید این موضوع را با پزشک در میان بگذارید و اطمینان حاصل کنید که یک متخصص بیهوشی آموزش دیده این کار را انجام می‌دهد.
  •  افراد سیگاری ممکن است در معرض خطر افزایش عوارض ناشی از این جراحی قرار بگیرند. درصورتی که قصد انجام کاشت مو را دارید، توصیه می‌شود که سیگار را ترک کنید.
  • هرکسی توانایی انجام جراحی را ندارد. برخی از مداخلات غیر جراحی وجود دارد که می‌توانید بجای کاشت مو در نظر بگیرید. در بخش بعدی درباره این گزینه‌ها اطلاعات بیشتری کسب کنید!

سایر گزینه‌ها


  •  می‌توانید از کلاه گیس، موی تکه‌ای یا اکستنشن استفاده کنید. این گزینه‌ها به شما این امکان را می‌دهند که هر زمان که بخواهید ظاهر خود را تغییر دهید.
  • داروهایی مانند ماینوکسیدیل (روگاین) و فیناستراید (پروپسیا) برای درمان ریزش مو محبوب هستند.
  • با لیزر درمانی سطح پایین نیز می‌توان رشد موهای خود را تحریک کرد.

این‌ گزینه‌ها ممکن است به اندازه کاشت مو موثر نباشند اما می‌توانند تا حدودی کمک کنند.

نتیجه گیری


کاشت مو یک روش مهم برای کنترل ریزش مو است که توسط فاکتورهای مختلفی از جمله روش استفاده شده، تجربه جراح و موقعیت مکانی تعیین هزینه آن را مشخص می‌کند. با وجود هزینه، زمان بهبودی و خطرات موجود، بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند که به جای این روش درمانی دائمی، به گزینه‌هایی مانند داروها و استفاده از کلاه گیس روی آنها روی آورند.

مشاوره رایگان