لیزرتراپی مو برای درمان ریزش مو

تاریخ 22 آبان 1402

مو1

موها در طول زمان پیوسته در حال رشد هستند. موهای قدیمی ما ریزش می کنند و به جای آن موهای جدید روی سر ما می روند. ریزش مو یکی از نگرانی های عمده بسیاری از افراد است. اگرچه ریزش مو یک عارضه پزشکی جدی در نظر گرفته نمی شود و ممکن است دلایل متعددی داشته باشد، اما می تواند به طور قابل توجه باعث آسیب رساندن و کاهش اعتماد به نفس فرد شود. افرادی که با ریزش موی شدید مواجه هستند، معمولاً با دقت به دنبال راهی هستند تا این ریزش را متوقف کرده و مجدداً موهایشان را رشد دهند. در حال حاضر، تکنولوژی لیزر به عنوان یک روش مؤثر برای رشد موها مورد بررسی قرار گرفته است. لیزرتراپی یک روش جدید بدون نیاز به جراحی برای آقایان و خانم ها است که با ریزش مو دست و پنجه نرم می کنند. با استفاده از لیزرتراپی، می توانید موهایی با ضخامت، پرپشت، براق و سالم داشته باشید.

بسیاری از شما خانم‌ها و آقایان نگران ریزش سریع موهای خود هستید و به دنبال راهی برای درمان آن می‌گردید. در عصر تکنولوژی امروز دیگر جای هیچ نگرانی وجود ندارد راه‌های بسیاری برای درمان شما وجود دارد. در کلینیک زیبایی رازی متخصصین ما می‌توانند از روش مناسب لیزرتراپی برای رشد دوباره‌ی مو استفاده کنند و ریزش موی شما را به‌راحتی درمان کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر و رزرو نوبت می‌توانید با شماره تلفن 02188334029 02188333259 تماس حاصل فرمایید.

مو2

لیزرتراپی برای مو چیست؟


مو6

در روش لیزرتراپی مو از یک دستگاه مخصوص استفاده می‌شود که می‌تواند اشعه‌ی نرم و کم‌توان لیزر را مستقیماً به پوست سر برساند. با انجام لیزرتراپی مو شما می‌تواند موهای در حال مرگ را نجات داده و با استفاده‌ی مکرر از این روش، موهایی ضخیم، پرپشت، درخشان و سالم داشته باشید.

علل ریزش مو


مو3

برخی از شایع‌ترین علل ریزش مو هم در مردان و هم در زنان عبارت‌اند از:

عوامل ژنتیکی

ژن‌های شما می‌توانند اصلی‌ترین عامل طاس شدن یا کم‌پشت شدن موهای شما باشند. اگر ژن‌هایی داشته باشید که شما را در معرض خطر یکی از انواع آلوپسی قرار دهند، احتمالاً به ریزش مو مبتلا خواهید شد.

رژیم غذایی ناسالم

درصورتی‌که بدن شما مواد غذایی موردنیاز خود را به اندازه‌ی کافی دریافت نکند ریزش مو ممکن است به شکل زودرس اتفاق بیفتد.

سن

با افزایش سن شما، تعداد فولیکول‌های موی کاهش پیدا می‌کنند. تا تولد 50 سالگی، در حدود 40 درصد از تراکم مو از دست خواهد رفت. تا سن 60 سالگی، اکثر آقایان طاس خواهند شد. با افزایش سن، موهای شما کم‌پشت‌تر شده و حجم آن‌ها کاهش پیدا می‌کند.

سیگار کشیدن

مو4

زمانی که سیگار می‌کشید، به چند طریق در حال کمک به ریزش موهای خود هستید. یکی از اثرات مصرف تنباکو، کاهش خون‌رسانی به پوست سر می‌باشد.

استرس

هر چقدر سطح استرس شما بالاتر باشد، دی هیدروتستوسترون بیشتری تولید خواهید کرد. مقادیر زیادی DHT باعث آسیب به سلامت موها و ریزش آن‌ها می‌شود.

هورمون‌ها

در زمانهایی که سطح هورمون‌ها در خانم‌ها تغییر می‌کند، مثل زمان یائسگی، چرخه رشد مو ممکن است متأثر شود. یکی از مشکلات هورمونی دیگر که می‌تواند باعث ریزش مو در زنان شود، افزایش سطح استروژن است. کمبود کارایی تیروئید همچنین یکی از علل شایع ریزش مو در خانم‌هاست. کمبود کارایی تیروئید می‌تواند تعادل هورمونی را بهم بریزد و تأثیر منفی روی چرخه رشد مو داشته باشد. علاوه بر این، استفاده از قرص‌های ضد بارداری می‌تواند تعادل هورمون‌ها را بهم بریزد.

بارداری

ریزش مو در زنان به هنگام بارداری امری طبیعی است. در طول دوره‌ی بارداری، تعداد زیادی از موهای فرد به مرحله‌ی نهفتگی وارد می‌شوند.

مزایای لیزرتراپی مو


مو5

  • افزایش خون‌رسانی به پوست سر تا 54 درصد تنها پس از یک جلسه‌ی درمانی
  • تحریک فولیکول‌های مو
  • توقف ریزش مو در 85 درصد از بیماران
  • افزایش استحکام و انعطاف‌پذیری مو
  • پرپشت، براق، نرم و ضخیم شدن مو
  • ترمیم آسیب‌هایی که به‌طورمعمول به دلیل مواد شیمیایی ایجاد شده‌اند
  • رسیدن مستقیم اشعه از زاویه‌های مختلف به محل مورد درمان بدون از دست دادن انرژی و در نتیجه اندازه گیری دقیق دوز درمان

داوطلبین درمان


لیزرتراپی یک روش مؤثر برای درمان ریزش مو هم برای زنان و هم برای مردان است که از کم‌پشت شدن یا ریزش موی خفیف تا متوسط رنج می‌برند. خانم‌ها معمولاً گزینه‌های بسیار مناسبی برای انجام لیزرتراپی هستند. برخلاف مردان که کاملاً طاس می‌شوند، خانم‌ها معمولاً به یک الگوی منتشر شده‌ی ریزش مو در پوست سر دچار می‌شوند که لیزرتراپی می‌تواند اثر بسیار مناسبی برای درمان آن داشته باشد. روش لیزرتراپی همچنین در درمان ریزش موی پس از زایمان و پس از یائسگی نیز مؤثر است. آقایان هم می‌توانند از لیزرتراپی مو به‌عنوان یک روش درمانی تنها و بدون دارو استفاده کرده و یا این روش را همراه با داروهای پروپسیا و یا روگین به کار گیرند. روش لیزرتراپی مو برای افرادی که ریزش موی آن‌ها تا حد طاسی کامل پیشرفت کرده و پوست سر آن‌ها صاف و بدون فولیکول‌های مو است کاربردی ندارد. تا زمانی که موهای نهفته و ریز وجود داشته باشند می‌توان با استفاده از لیزرتراپی این موها را از حالت نهفته خارج کرده و جلوی ریزش مو را گرفت. یک جلسه‌ی مشاوره‌ی حضوری در کلینیک ما برای مشخص کردن کارآمد بودن لیزرتراپی مو برای وضعیت شما انجام خواهد شد.

این روش چگونه کار می‌کند؟


مو7

لیزرتراپی مو بدون تزریق سوزن، برش، بی‌حسی و زمان بهبودی صورت می‌گیرد. لیزر انرژی را در سلول‌های هدف قرار می‌دهد و باعث فعال شدن فرایندهای سلولی می‌شود. اعتقاد بر این است که لیزرتراپی سلول‌های پیر را فعال‌تر کرده و در رشد موها تقویت کند. به طور خلاصه، لیزرتراپی باعث افزایش چرخه خون در پوست سر و به سمت فولیکول‌های مو می‌شود. این روش باعث افزایش حجم موها و بهبود ظاهر آن‌ها می‌شود. لیزرتراپی محیط رشد مو را مناسب می‌کند و ممکن است باعث رشد موهای سالم شود. لیزرتراپی می‌تواند ریزش مو را در ۹۳ درصد بیماران متوقف کند و فولیکول‌های مو را برای رشد تحریک کند. این روش تنها ۲۰ دقیقه طول می‌کشد. درمان با لیزرتراپی به شما امکان می‌دهد در حین درمان کتاب بخوانید، با لپ تاپ کار کنید، موسیقی گوش کنید یا استراحت کنید. بیماران می‌توانند بلافاصله پس از درمان به فعالیت‌های روزمره خود ادامه دهند زیرا این روش هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند و نیازی به بهبودی ندارد. در صورت لزوم، پزشک ممکن است روش‌های درمانی تکمیلی پیشنهاد دهد یا تغییراتی در روش درمانی مورد استفاده اعمال کند. جلسات لیزرتراپی باید به طور هفتگی دو بار برنامه‌ریزی شود و دو جلسه درمانی در دو روز پیاپی برنامه‌ریزی نشود.

عوارض جانبی


تاکنون هیچ عارضه‌ی جانبی از روش لیزرتراپی گزارش نشده است.

نتایج


نتایج و آثار این روش در افراد مختلف متفاوت خواهد بود. کاهش سرعت ریزش مو معمولاً پس از انجام 5 تا 6 جلسه‌ی درمانی محسوس می‌شود. همچنین افراد گزارش داده‌اند که پس از انجام 10 تا 12 جلسه‌ی درمانی، شاهد رشد مو بوده‌اند. عموماً ممکن است افراد با انجام 3 تا 6 ماه درمان به نتیجه‌ی موردنظر خود برسند. معمولاً افراد پس از 6 ماه اول، شاهد بهبودی در ریزش مو خواهند بود.

هزینه


تعداد جلسات درمانی موردنیاز به شدت ریزش مو بستگی داشته و هزینه‌ی درمان با لیزرتراپی نیز به هزینه‌ی پزشک و تجهیزات موردنیاز برای درمان وابسته خواهد بود.

مشاوره رایگان