سن مناسب کاشت ریش (20-22) : روش کاشت ریش و مراقبتهای بعد آن

سن مناسب کاشت ریش

بسیاری از افرادی که عمل کاشت ریش انجام می‌دهند از کم پشت بودن نتیجه‌ی عمل ناراضی هستند. قبل از انجام عمل سطح هورمون‌های فرد بررسی شده و اطمینان حاصل می‌شود که هورمون‌های فرد در سطح مناسبی قرار دارند. بدین ترتیب می‌توان گفت که کاشت ریش از سن 20 تا 22 سالگی به بعد قابل انجام است. علاوه بر این، افرادی که می‌خواهند ریش بلند داشته باشند می‌توانند از این روش برای پر کردن جاهای خالی ریش خود استفاده کنند. به عبارت دیگر می‌توان گفت که عمل کاشت ریش برای افرادی که ریش نداشته و یا ریش آن‌ها کم پشت است مناسب خواهد بود.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره‌ی سن مناسب کاشت ریش، انواع روشهای کاشت، هزینه کاشت ریش و یا برای رزرو نوبت در کلینیک پوست و مو رازی با شماره تلفن‌های 02145379 تماس حاصل فرمایید.

سن مناسب کاشت ریش


عمل کاشت ریش در سال‌های گذشته به روشی پر تقاضا تبدیل شده است. در این روش فولیکول‌های مو از روی پوست سر برداشته شده و در منطقه‌ی رشد ریش و سبیل کاشته می‌شوند. اکثر مردانی که این عمل را انجام می‌دهند قصد پوشاندن جای زخم در صورت خود را دارند ولی افرادی که قصد پر پشت کردن ریش خود را دارند نیز می‌توانند از این روش استفاده کنند.

کاشت ریش را می‌توان در مناطقی که موهای آن در اثر ژنتیک، آسیب فیزیکی، سوختگی یا عفونت از بین رفته است انجام داد. ساختار موی صورت با موی سر متفاوت بوده و معمولاً نازک‌تر است بنابراین موهای برداشت شده باید برای کاشته شدن به جای ریش مناسب باشند. بدین منظور معمولاً برداشت ریش از ناحیه‌ی گردن انجام می‌شود که فولیکول‌های مناسب‌تری برای کاشت به جای ریش دارد.

تراکم ریش در افراد مختلف متفاوت است. به همین دلیل عمل کاشت ریش بر اساس نیازهای هر فرد متفاوت خواهد بود. این عمل را می‌توان در طی چند ساعت و با استفاده از بی حسی موضعی انجام داد.

به منظور انجام عمل کاشت ریش، فولیکول‌های مو از ناحیه‌ی گردن برداشته شده، از یکدیگر جدا شده و در محل رشد ریش کاشته می‌شوند. به طور تقریبی می‌توان 4000 تا 7000 فولیکول مو را در یک ردیف کاشت. برخی از جراحان موها را به صورت جفتی می‌کارند تا ظاهری طبیعی‌تر ایجاد شود.

به منظور انجام عمل کاشت ریش میزان هورمون‌های فرد باید به سطح خاصی برسن بنابراین می‌توان گفت که این عمل از سنین 20 تا 22 سالگی به بعد قابل انجام خواهد بود.

انواع عمل کاشت ریش


انواع عمل کاشت ریش

روش برداشت واحد فولیکولی (FUE) رایج‌ترین تکنیک مورد استفاده برای کاشت ریش است. جراح در این روش فولیکول‌های مو را به صورت تک تک برداشته و در منطقه‌ی هدف پیوند می زند. این روش بین 2 تا 5 ساعت زمان برده و در محل انجام کاشت زخم‌های دایره‌ای کوچکی بر جای می‌گذارد. این روش در برخی از کلینیک‌ها به طور دستی و در برخی از کلینیک‌ها با استفاده از تجهیزات مکانیکی انجام می‌شود. روند بهبودی پس از عمل در این روش سریع‌تر از روش‌های دیگر خواهد بود.

عمل کاشت ریش چگونه انجام می‌شود؟


همانند عمل کاشت مو، در این روش نیز از بی حسی موضعی استفاده می‌شود. بدین ترتیب انجام عمل برای بیمار ناراحت کننده نخواهد بود. پزشک برش‌های کوچکی در محل رشد ریش ایجاد کرده و جهت رشد ریش را تعیین می‌کند. سپس فولیکول‌های برداشت شده در این بریدگی‌ها قرار داده می‌شوند. بدین ترتیب می‌توان عمل کاشت ریش را در افرادی که ریش نداشته و یا ریش آن‌ها کم پشت است انجام داد.

در صورتی که تنها تکه‌هایی از ریش ریخته باشند، تراکم ریش در اطراف آن اندازه گیری شده و برنامه‌ی درمانی طراحی می‌شود. در صورتی که فرد ریش نداشته باشد می‌توان با استفاده از 1000 فولیکول که 400 فولیکول آن در ناحیه‌ی چانه و سبیل کاشته می‌شوند تفاوت زیادی در ظاهر فرد ایجاد کرد.

 

 

کانال‌های ایجاد شده برای کاشت ریش چگونه باز می‌شوند؟


در عمل کاشت ریش باید کانال‌های ریزی به منظور قرار دادن فولیکول‌های مو ایجاد شوند. زمانی که این کانال‌ها ایجاد شدند زاویه‌ی آن‌ها با استفاده از یک سوزن تعیین خواهد شد. درنتیجه انجام این کار با استفاده از سوزن‌های نازک مثل سوزن‌هایی با قطر 0.6 تا 0.7 میلیمتر راحت‌تر خواهد بود. با این تکنیک می‌توان فولیکول‌های مو را با زاویه‌ی 35 تا 40 درجه کاشت که مناسب ناحیه‌ی ریش باشند.

موهای کاشته شده از کجا برداشته می‌شوند؟


فولیکول‌های موی لازم برای کاشت ریش از پشت سر یا ناحیه‌ی گردن برداشته می‌شوند به خصوص در صورتی که موی این نواحی ضخیم باشد. بدین ترتیب رنگ و بافت مو با ریش یکسان خواهد بود.

کاشت ریش چقدر زمان می‌برد؟


کاشت ریش کامل به حدود 8 ساعت زمان نیاز خواهد داشت. همچنین رشد کامل موها ممکن است چند هفته زمان ببرد.

پس از عمل پیوند ریش چه اتفاقی می افتد؟


موهای کاشته شده 15 تا 30 روز پس از جراحی شروع به ریزش می‌کنند. البته نکته‌ی مثبتی بوده و نشان می‌دهد که ریشه‌های کاشته شده آماده‌ی رشد هستند. حدود 90 روز بعد ریش شما به طور کامل رشد کرده و اکثر فولیکول‌ها در جای خود محکم می‌شوند. حدود 4 ماه پس از انجام عمل تراکم ریش شما شروع به افزایش کرده و تا 9 ماه پس از عمل ریش کامل و پرپشتی خواهید داشت.

ملاحظات قبل از کاشت ریش


ممکن است لازم باشد تا داروهای حاوی آسپرین را 10 روز قبل از انجام عمل قطع کنید.

همچنین لازم است تا 3 روز قبل از انجام عمل مصرف داروهای ضد التهاب و الکل را قطع کنید.

مصرف روزانه یک قرص ویتامین C برای مدت یک هفته قبل از عمل می‌تواند در تسریع روند بهبودی مؤثر باشد.

صبح روز عمل از مصرف قهوه و کافئین خودداری کنید چراکه منجر به افزایش خونریزی و حساسیت نسبت به داروها خواهد شد.

مراقبت‌های پس از عمل


مراقبت‌های پس از عمل

متخصصین توصیه می‌کنند که بلافاصله پس از انجام کاشت (مراقبت‌های بعد از کاشت ریش) ریش باید از دست زدن و شستن ریش خودداری کنید. همچنین نباید از محصولات زیبایی و عطر استفاده کنید. ناحیه‌ی انجام کاشت باید تا مدت 10 روز کاملاً خشک و تمیز نگه داشته شود. پوسته‌های ریزی که در این ناحیه تشکیل می‌شوند نیز در طی روند طبیعی بهبود خواهند ریخت. همچنین فرد باید به مدت 1 تا 2 روز به موقعیت خوابیدن خود دقت کند. این موقعیت باید به شکلی باشد که فشاری بر روی ناحیه‌ی انجام کاشت وارد نشود.

افراد نباید در طی دوره‌ی بهبودی ریش خود را بتراشند. در طی این دوره فرد باید به توصیه‌های پزشک در مورد کاشت ریش دقت کند. در صورت پیروی کامل از دستورالعمل‌ها و توصیه‌های پزشک، روند بهبودی به خوبی پیش خواهد رفت. ازجمله موارد ضروری که باید قبل از کاشت ریش به آن‌ها دقت کنید می‌توان به منع مصرف آسپرین به مدت 10 روز قبل از عمل اشاره کرد. به علاوه تا 3 روز قبل از عمل نباید از داروهای ضد التهاب و الکل استفاده کنید.

مصرف روزانه یک قرص ویتامین C برای مدت یک هفته قبل از عمل می‌تواند در تسریع روند بهبودی مؤثر باشد.

عارض جانبی احتمالی پس از عمل کاشت ریش


ممکن است پس از انجام کاشت ریش شاهد برخی عوارض جانبی باشید که معمولاً شدید نیستند. برخی از عوارض جانبی احتمالی کاشت ریش در زیر آورده شده‌اند:

  • کبودی
  • تورم
  • حساسیت منطقه‌ی برداشت و کاشت مو
  • موی فرو رفته
  • راش پوستی

پوسته‌های کوچکی در اطراف موهای کاشته شده تشکیل خواهند شد. در صورتی که این پوسته‌ها بیش از 1 هفته باقی ماندند بهتر است به پزشک خود مراجعه کنید. اکثر پزشکان توصیه می‌کنند برای شستن صورت خود تا زمان ریختن کامل این پوسته‌ها صبر کنید. ممکن است پزشک به منظور پیشگیری از عفونت در ناحیه‌ی برداشت مو برای شما آنتی بیوتیک تجویز کند. علائم واضح عارضه معمولاً در طی یک هفته از بین رفته و شما می‌توانید 1 هفته تا 10 روز پس از انجام عمل ریش خود را بتراشید.

هزینه‌ی عمل کاشت ریش


هزینه‌ی عمل کاشت ریش بسته به تعداد فولیکول‌های کاشته شده و تکنیک مورد استفاده متفاوت خواهد بود. ازجمله عواملی که بر هزینه‌ی این عمل تأثیر می‌گذارند می‌توان به میزان تجربه و مهارت پزشک جراح اشاره کرد. اگر می‌خواهید ریزش ریش خود را جبران کنید و یا در صورتی که آرزوی داشتن ریش پر پشت و ایده آل را دارید می‌توانید برای کاشت ریش در کلینیک ما اقدام کنید.

مشاوره رایگان