نحوه چسب زدن بینی بعد از عمل

تاریخ 22 آبان 1402

1

چسب بینیچسب زدن به بینی پس از انجام عمل جراحی بینی برای کمک به کنترل ادما (تورم) بینی انجام می‌شود. مدتی پس از انجام عمل جراحی بینی ممکن است بینی به خصوص در اطراف نوک آن ورم کند. با چسب زدن روی بینی، فشار کمی روی پوست اعمال می‌شود تا از گسترده شدن پوست و بافت بینی پیشگیری می‌کند. به علاوه پس از انجام عمل جراحی بینی، شکل اصلی بینی به دلیل تغییر شکل غضروف بینی تغییر می‌کند. با چسب زدن می‌توان شکل جدید بینی را حفظ کرد.


چسب زدن بینی پس از انجام عمل جراحی بینی به کنترل تورم کمک کرده و باعث می‌شود که شکل جدید بینی پس از عمل جراحی حفظ شود. با چسب زدن به بینی به دلیل فشار ملایمی که بر بینی اعمال می‌شود، پوست و بافت بینی تغییر شکل نمی‌یابند. شما باید نحوه درست چسب زدن به بینی را از متخصص یاد گرفته و سپس این کار را خودتان در منزل انجام دهید.در کلینیک زیبایی رازی متخصصین ما بعد از انجام عمل زیبایی بینی نحوهٔ صحیح چسب زدن بینی، چسب مناسب و زمان برداشتن چسب را به طور کامل به بیماران آموزش می‌دهند و همچنین بعد از عمل که بیمار به منزل رفت می‌تواند به منظور کسب اطلاعات در خصوص بهبودی حاصل از عمل و نحوهٔ چسب زدن بینی با شماره‌‌های 02188334029 و 02188333259 تماس حاصل فرماید.

نحوه چسب زدن به بینی


توصیه می‌شود که بیماران پس از انجام عمل جراحی بینی یا ترمیمی بینی، روی بینی خود چسب بزنند. این کار به دلیل این است که چسب باعث جمع شدن استخوان زیری بینی و غضروف آن می‌شود. این توصیه برای افرادی که پوست ضخیم‌تری دارند، بخصوص مفید است. پوست این افراد پس از عمل باید بیش‌ازحد متوسط جمع شود. این افراد بیشتر از دیگران مستعد ایجاد اسکار بین اسکلت استخوان/ غضروف و پوست هستند. در صورتی که بر خلاف انتظار، اسکار ایجاد شده قبل از جمع شدن پوست، بافت اسکار جلوی جمع شدن پوست را می‌گیرد و ممکن است نتایج نهایی عمل جراحی بینی را تحت‌الشعاع قرار دهد. چسب زدن بینی باعث کاهش احتمال به وجود آمدن نتایج نامطلوب پس از عمل جراحی بینی می‌شود.
پزشک معمولاً توصیه می‌کند که بیماران 2 تا 3 هفته پس از عمل بینی، روی بینی خود چسب بزنند. در برخی موارد، پزشک صبر می‌کند تا مدت زمان بیشتری مانند چند ماه پس از عمل، روی بینی چسب بزند تا بیمار بیشترین بهره را از انجام این کار ببرد. بیماران توصیه می‌شوند هر شب قبل از خواب و قبل از شروع فعالیت‌های روزانه، روی بینی خود چسب بزنند و در صبح آن را بردارند. اگر ممکن است بیماران بتوانند مدت زمان بیشتری چسب را روی بینی خود داشته باشند، بهتر است. قطعاً با جراح مشورت کنید و از او بپرسید که آیا چسب زدن بینی برای شما ضروری است یا نه. همچنین، جراح باید به شما طریق صحیح و نحوه چسب زدن بینی را آموزش دهد.

انتخاب چسب


2

برای انتخاب چسب، پزشک به بیمار توصیه می‌کند که یک عدد چسب 2/1 اینچی پزشکی از داروخانه تهیه کند. در مطب پزشک، از یک نوارچسب کاغذی با نشان تجاری 3M استفاده می‌کند که هیپوآلرژیک و نرم است می‌توان آن را چندین مرتبه روی پوست استفاده کرد. به علاوه این نوع نوارچسب تقریباً ارزان است. پزشکان بیان می‌دارند که چسب‌های 2/1 اینچی در مقایسه با چسب‌های باریک‌تر یا پهن‌تر دیگر برای این هدف بسیار مناسب‌تر هستند.

پوست خود را تمیز کنید


قبل از این که چسب را بچسبانید باید پوست روی بینی و گونه‌ها را به وسیله پد الکلی کاملاً تمیز کنید. با این کار چربی و آرایش روی پوست پاک می‌شود در غیر این صورت چسب به خوبی روی پوست نمی‌چسبد.

کاربرد چسب و نحوه چسب زدن بینی بعد از عمل جراحی بینی


3-1

پزشکان توصیه می‌کنند که بیماران بعد از عمل جراحی ترمیمی بینی، با استفاده از چسب بینی خود را در آینه ببینند. در این عمل‌ها، پزشکان چسب بینی را در قسمت بالای پل بینی قرار می‌دهند تا ارتفاع پل بینی را کاهش دهند یا شکل نوک بینی را تغییر دهند. مدیریت پوست پس از عمل جراحی، یک بخش مهم از درمان است. بنابراین، حتی اگر چسب را در قسمت پایین بینی قرار می‌دهید، باید از این روش استفاده کنید. شروع به چسب زدن به بینی با بریدن مقدار لازم از چسب و قرار دادن آن روی بینی است. شما باید تنظیم کنید تا بتوانید چسب را در طول پل بینی و در نزدیکی نوک بینی قرار دهید. اگر می‌خواهید بخشی از چسب را بیشتر بگیرید، چسب را پایین بیاورید اما به طرف دیگر نوار چسب نرسد. حتماً باید چسب را به قوت به پوست بچسبانید تا به زیر آن فشار اعمال شود. سپس، با یک قطعه دیگر چسب را بر روی پل بینی قرار دهید، حدود 30 تا 50 درصد این دو قطعه چسب یکدیگر را بپوشانند. به این ترتیب، چسب محکم روی بینی بچسبد و فشار مناسبی به پوست زیر آن وارد شود.

44

برداشتن چسب


5

برداشتن چسب باید با دقت انجام شود. شما نمی‌توانید به راحتی یک طرف چسب را گرفته و بکشید تا از روی پوست برداشته می‌شود. با این کار به اهدافی که از چسب زدن روی بینی داشتید دست نخواهید یافت. شما باید از برطرف‌کننده‌های چسب که بدون نیاز به نسخه پزشک می‌توان آنها را از داروخانه تهیه کرد استفاده کنید تا چسب شل شده و از روی پوست برداشته شود. همچنین شما می‌توانید چسب را زمانی که زیر دوش آب گرم هستید با استفاده از کمی صابون از روی بینی بردارید. پزشکان استفاده از ابزارهایی مانند موچین را برای گرفتن لبه‌های چسب توصیه می‌کنند. به آرامی چسب را از روی پوست بردارید اما بلافاصله چسب را با زاویه 180 درجه روی خودش برگردانید. این جهت را برای برداشتن بقیه چسب حفظ کنید و چسب را موازی با سطح پوست بردارید. با این کار احتمال کشیده شدن پوست و غضروف و استخوان زیر آن به سمت بالا به حداقل می‌رسد. این فرایند را هر روز و تا زمانی که جراح به شما توصیه کرده است ادامه دهید. اگر این کار را مستمراً و با دقت انجام دهید، چسب زدن بینی پس از انجام عمل جراحی بینی و عمل جراحی ترمیمی بینی می‌تواند به بهبود بیشتر نتایج نهایی عمل بینی کمک زیادی بکند.

مشاوره رایگان