لاغری شکم و پهلو و درمان چاقی

لاغری شکم و پهلو و درمان چاقی

شکم و پهلوی شما باید به اندازه‌ی الماس سخت باشد که با وجود تمام تلاش‌های سرسختانه‌ای که کرده‌ا‌ید (و احتمالا تمام شیرینی‌های خوشمزه‌ای که از خوردن آن صرف‌نظر کرده‌اید)، هنوز هم سر جای خود باقیست و خودنمایی می‌کند. چرا همیشه این طور به نظر می‌رسد که تمام تلاش‌های شما برای کوچک کردن شکم و آب کردن شکم و پهلویتان به بن بست می‌رسد؟ و لاغری شکم و پهلو آرزو می شود؟

شما در این احساس درماندگی و سرخوردگی تنها نیستید: ۶۲ درصد از خانم‌ها می‌گویند که قسمتی از بدنشان که بیشتر از همه در مورد آن ناراضی و نگران هستند، شکم و پهلو است. اما شما نباید امید خود را از دست بدهید. راه‌هایی برای کمک به لاغری شکم و آب کردن پهلو وجود دارد. که در ادامه به بحث چاقی و انواع درمان لاغری با داروهای گیاهی و سایر عمل ها از جمله کویتیشن، رادیوفرکوئنسی ، لیپوساکشن و عمل ابدومینوپلاستی می پردازیم.

چاقی چیست؟


چاقی به تجمع بیش از حد چربی در بدن گفته می‌شود که به اندازه‌ای است که می‌تواند اثرات زیان‌باری بر سلامتی شما داشته باشد.

بدن ما دو نوع چربی دارد:

لاغری شکم و پهلو و درمان چاقی

چربی‌های زیرجلدی

  • چربی‌های زیرجلدی، درست در زیر پوست قرار دارند. برای برآورد میزان چربی کل بدن، این چربی توسط کالیپر پوست اندازه‌گیری می‌شود (اندازه‌گیری چین پوستی).
  • این چربی با تشکیل یک لایه‌ی عایق برای کند کردن روند از دست رفتن گرمای بدن، به فرآیند هموستازی در بدن کمک می‌کند.

چربی داخل شکمی

  • چربی‌های داخل شکمی‌ در اطراف ارگان‌های داخلی شکم (معده، کبد، روده‌ها، کلیه‌ها و غیره) رسوب می‌کند و تجمع می‌یابد. این چربی‌ها برای سلامت شما بسیار مضر هستند. و روش های لاغری موضعی شکم برای آب کردن آنها روش مناسبی میباشد .
  • این چربی‌ها در متابولیسم قندی در بدن اختلال ایجاد می‌کند و همچنین موجب بالا رفتن میزان کلسترول خون می‌شود.
  • چربی داخل شکمی ‌احتمال ابتلا به دیابت، بیماری قلبی، سکته مغزی و حتی بیماری زوال عقل را افزایش می‌دهد.

روش  صحیح (علمی) کاهش وزن چیست؟


روش سالم و صحیح برای کاهش وزن و راه های لاغری شکم و پهلو دارای مولفه‌های زیر است:

  • کاهش چربی‌های سطحی (زیر‌جلدی)
  • کاهش چربی‌های داخل شکمی و  کوچک کردن شکم
  • بهبود حجم عضله در بدن و بالا بردن میزان سوخت و ساز

میزان کاهش وزن صحیح و علمی‌ که توسط سازمان سلامت جهانی توصیه شده است، ۲ تا ۳ کیلوگرم در ماه است.

روش‌های به کار رفته در پزشکی زیبایی چگونه می‌تواند به کاهش وزن صحیح و سالم کمک کند؟


برای کاهش وزن و از بین بردن چربی‌های اضافه با استفاده از تکنولوژی‌های اثبات شده در علم پزشکی، بر مبنای نیازمندی‌های هر شخص ، علاوه بررژیم لاغری شکم ،  یک برنامه‌ی درمانی ویژه تعیین می‌شود. تعیین برنامه‌ی درمانی اختصاصی برای هر فرد، رسیدن به نتایج ایده‌آل را ممکن می‌کند.

مرسوم‌ترین روش‌های لاغری شکم وپهلو که اکثر کلینیک‌های زیبایی ارائه می‌دهند، انجام روش لیپولیز به تنهایی می‌باشد که در واقع روشی برای کاهش چربی‌های زیر‌جلدی و سطحی است. برخی از کلینیک‌ها نیز از وسایل منسوخ شده‌ای استفاده می‌کنند که ادعا می‌کنند باعث ساخت عضله و افزایش توده‌ی ماهیچه‌ای می‌شود.

برنامه‌ی درمانی که به منظور لاغری موضعی برای هر یک از بیماران در نظر گرفته می شود، متفاوت است. انتخاب متد لاغری موضعی به عوامل زیر بستگی دارد:

  • وضعیت سلامت عمومی‌ شما
  • شاخص BMI بدن شما
  • سوابق پزشکی شما
  • ناحیه مورد نظر شما برای اعمال روش‌های لاغری موضعی (شکم، ران، غبغب و …)
  • طول دوره‌ی ریکاوری (برای مثال این که چه مدت زمان بعد از عمل زیبایی باید به کار خود بازگردید)
  • هزینه‌های مربوطه

روش‌های درمانی


کویتیشن

در این روش برای کوچک کردن شکم تا ۱۰۰۰ پرتوی امواج اولتراسوند با دقت بالا بر روی ناحیه هدف در بدن و تا عمق مشخص، متمرکز می‌شوند. این روش به طور همزمان سه تاثیر مختلف بر ناحیه‌ی تحت درمان دارد و در نهایت منجر به لاغری شکم خواهد شد:

  • جدا شدن بافت‌های چربی از یکدیگر و تبدیل شدن به سلول‌های جداگانه و باز شدن دهانه‌ی غشای سلولی.
  • بیرون ریختن محتوای سلول‌های چربی در فضای بافت‌های بینابینی .
  • کاهش بافت‌های فیبروزی بین سلول‌های چربی.

شکستن سلول چربی به وسیله امواج اولتراسوند در محیط آزمایشگاهی

شکستن سلول چربی به وسیله امواج اولتراسوند در محیط آزمایشگاهی

کاری که در‌ کویتیشن انجام می‌شود، این است که امواج متمرکزشده‌ی اولتراسوند به ناحیه هدف در بدن تابانده می‌شوند و این امواج بدون آسیب رساندن به بافت‌های اطراف، به ناحیه مورد نظر می‌رسند. چربی آزادسازی شده توسط بدن به مصرف می‌رسد و سوزانده می‌شود. بدن ما بعد از سن معینی دیگر نمی‌تواند سلول‌های چربی جدید تولید کند و بنابراین سلول‌های چربی که از بین رفته‌اند، دیگر هرگز باز نخواهند گشت.

شکستن سلول چربی

رادیوفرکوئنسی

امواج رادیوفرکوئنسی با بسامد بالا می‌تواند موجب بالا رفتن دما در ناحیه مورد نظر در عمق پوست شود. پس از انجام درمان با امواج رادیوفرکوئنسی، فعالیت متابولیک بدن آغاز می‌شود و روند تجزیه بافت چربی در بدن سرعت می‌گیرد. حجم سلول‌های چربی کاهش پیدا می‌کند و ضخامت لایه‌ی چربی کم می‌شود.

امواج اولتراسونیک موجب گرم شدن بافت‌های کلاژن در پوست می‌شود و بدین طریق موجب افزایش تولید کلاژن جدید در پوست می‌شود. این موضوع موجب بهبود بافت پوست و جمع‌شدن (لیفتینگ) پوست می‌شود.

قبل از درمان

رادیوفرکوئنسی

بعد از درمان

رادیوفرکوئنسی بعد از درمان

لیپوساکشن

لیپوساکشن(لیپوماتیک) در واقع یکی عمل زیبایی است که نتایج و مزایای آن با توجه به شرایط هر یک از بیماران، متفاوت است و بنابراین در این روش نمی‌توان همیشه، رسیدن به نتایج خاصی که مد نظر بیمار است را تضمین کرد.

لیپوساکشن برای کاهش چربی و فرم‌دهی به برخی نواحی خاص بدن بسیار عالی و مناسب است. بدن شما سلول‌های چربی که از طریق این روش از بدن خارج شده‌اند را، هرگز جایگزین نخواهد کرد و بنابراین تمامی ‌روش‌های لیپو ساکشن فرم بدن شما را برای همیشه تغییر خواهند داد.

روش‌های لیپوساکشن

لیپوساکشن متدهای بسیار متنوع و مختلفی دارد، از جراحی شکم لیپوساکشن به روش سنتی برای نواحی بزرگ‌تر گرفته تا روش‌های کم تهاجمی ‌اسمارت لیپو (مانند لیپو لیزر، CoolSculpting و Vaser Lipo). روش انجام لیپوساکشن با توجه به ناحیه‌ی مورد نظر برای درمان و میزان چربی‌های اضافه در این ناحیه تعیین می‌شود. جراح شما قبل از اقدام به لیپوساکشن در مورد تکنیک انجام آن با شما گفت و گو و مشاوره خواهد کرد. طی جلسه‌ی مشاوره ای که شما با جراح خود دارید، در مورد نحوه و چگونگی انجام لیپوساکشن، طول دوره‌ی ریکاوری و زمان مشاهده‌ی نتایج نهایی، به شما اطلاع داده می‌شود. از لیپوساکشن می توان برای رفع چاقی صورت استفاده نمود .

کرایولیپولیز

کرایولیپولیز روشی است که در آن سلول‌های چربی به نحو موثری فریز می‌شوند و بدین ترتیب لایه‌ی چربی اضافه از بین خواهد رفت و ظاهر شما کاملا خوش‌فرم و جذاب خواهد شد. کرایولیپولیز یکی از روش‌های لیپوساکشن سه‌بعدی است و مانند سایر روش‌های سه‌بعدی برای لاغری موضعی، این روش نیز کاملا غیر‌تهاجمی ‌است.

لیپولیزر

اشعه‌ی لیزر بر مواد شیمیایی به نام سیتوکروم که به نور حساس هستند اثر می‌گذارد. این مواد در ناحیه‌ی ذخیره‌ی انرژی در سلول به نام میتوکندری قرار دارند . بنابراین با تابش اشعه‌ی لیزر ناحیه‌ی میتوکندری در سلول‌ها تحریک می‌شود که این مسئله موجب افزایش تولید ATP در سلول می‌شود.  ATP اصلی‌ترین منبع انرژی در بدن ما است. با افزایش تولید ATP، شریان‌های بدن گشاد می‌شوند و جریان خون و اکسیژن‌رسانی در ناحیه مورد نظر که تحت درمان است، افزایش پیدا می‌کند.

تاثیر لیپولیزر بر روی چربی‌ها

تاثیر لیپولیزر بر روی چربی‌ها

مشاوره رایگان